Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Luxusní křtiny. Cibulková připravila synovi životní den v honosném stylu!

Autor: ama

Když může, tak se ukáže. Bývalá slovenská tenistka Dominika Cibulková (31) se pochlubila, v jakém luxusním stylu s manželem Michalem Navarou nechali pokřtít tříměsíčního syna Jakuba.

Katedrála svatého Martina v Bratislavě, honosné a zároveň tiché místo, rodina někdejší vynikající tenistky a církevní obřad následovaný oslavou v Petržalce, kde čekaly v zahradě plné rozkvetlých stromů dokonalá výzdoba a oběd. To jsou ve stručnosti kulisy k tradici, o kterou nechtěli rodiče malého syna ochudit.

„Jakubkův první velký den je tady, Připravena je i mamka,“ psala natěšená Dominika k outfitu syna pro slavnostní událost a následně ukázala v instagramovém příběhu i sebe. Slušelo jí to náramně. „Netřeba slov,“ doplnila pak při pohledu na obědovou tabuli od profesionálů specializujících se na svatby.

Že je vám místo Jakubova křtu povědomé? Správně. Přesně na tomto místě se Cibulková  v roce 2016 vdávala. „Celé jsem to probrečela, ale cítím se skvěle. Hostina bude klasická, budeme mít slovenská jídla, všechno proběhne tradičně,“ říkala tehdy ke svatbě, jejíž cena se měla vyšplhat na 10 milionů korun.

Teď to byla samozřejmě výrazně levnější záležitost bez slavných hostů. Pro rodinu Navara Cibulkových ovšem neméně důležitá.

Spokojená rodina v Katedrále sv. Martina
Spokojená rodina v Katedrále sv. Martina