Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Pamatujete, díky nahaté hvězdě Wittové šel Playboy na dračku. Kolik za to dostala?

Autor: ama, ris

Vždy, když promluví, vyvolá vlnu zájmu. A stoprocentně i vzpomínky na fotky z časopisu Playboy, pro který v roce 1998 v rouše Evině pózovala. Bývalá německá krasobruslařka Katarina Wittová (54) zkrátka táhne i dlouhé roky poté, co ukončila kariéru.

Naposledy se dvojnásobná olympijská vítězka rozpovídala pro nedělní Frankfurter Allgemeine Zeitung a potvrdila, že její historky jsou nesmírně poutavé.

Jen výši částky, kterou dostala za pózování v pánském časopisu, stále neprozradila a platí, že to bylo někde mezi jedním a devíti miliony dolarů. „Když jdeš s kůží na trh, musí to stát za to,“ řekla tajemně dáma, jejíž vydání Playboye bylo po tom s Marilyn Monroe na obálce kompletně vyprodáno teprve jako druhé v historii. Jeho česká mutace vyšla v roce 1999.

Nebyla to první zkušenost s veřejnou nahotou. Ještě za dob NDR se odhalila za 7000 marek, což byl proti pozdějšímu honoráři vážně pakatel.  „Měl to být jen žert, nešlo mi o peníze,“ přiznala později. „To bych se bývala vysvlékla pro Playboy za půl miliónu dolarů už tehdy. Pak mi však začaly chodit nabídky z nočních klubů a já pochopila, jakou jsem udělala hloupost,“ dodala.

Pikantní je i zveřejněná vzpomínka na současného amerického prezidenta Donalda Trumpa. S ním si kdysi vyměnili telefonní číslo, ale na rande nakonec nedošlo. „Někdo musí začít, což asi souviselo s jeho egem,“ usmála se půvabná Katarina.

Na Trumpovu obranu je nutné dodat, že srdce Wittové nastálo nezískal žádný jiný muž. Nikdy se nevdala ani neměla děti.

Katarina Wittová v dobách největší slávy
Katarina Wittová v dobách největší slávy