Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Srdceryvná slova maminky Ondřeje Hodbodě (†19). Ztratila jsem to nejcennější...

Autor: ama

Rozloučení se zesnulým Ondřejem Hodboděm (†19), který 24. září spáchal sebevraždu, proběhlo v pátek v nymburském krematoriu. Vzpomínky na něj ale zůstaly a hlavně ještě dlouho zůstanou v živé paměti kamarádů, fanoušků a samozřejmě nejbližší rodiny. „Vždy jsi pro mě byl a i nadále zůstaneš moje "Zlatíčko", na které jsem tak hrdá!" poslala dojemný vzkaz do nebe zdrcená Ondrova maminka.

„Žil jsi naplno a i za tak krátký čas, jsi stihl dokázat víc, než spousty lidí dohromady. Ztratila jsem to nejcennější a nejdražší.... tebe Ondro,“ napsala Hodboďová. „Zůstala tu po tobě jen obrovská prázdnota, ale vím, že v mém srdci budeš navždy se mnou a až nadejde i můj čas, tak budeme zase spolu. Pro mě jsi nezemřel, jen spíš daleko ode mne,“ dodala.

V následujícím příspěvku poděkovala všem, kteří rodinu v nejbolestivějším období podporovali. „Nesmírně si toho vážíme! Vaše podpora, ať už přes sociální sítě, osobně nebo jakkoli jinak, nám dává sílu, a i díky tomu víme, že na to nejsme sami. Děkujeme, moc to pro nás znamená.“

Linka důvěryFoto Koláž BLESKsport

S atletem Ondřejem Hodboděm se přišly do Nymburku rozloučit davy fanoušků
S atletem Ondřejem Hodboděm se přišly do Nymburku rozloučit davy fanoušků

 

Témata:  pohřebsebevraždaatletikablesksportHodboď