Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejbohatší český basketbalista byl u smrti dcery (†15) sprintera Gaye: Slyšel, jak ji vraždí!

Autor: vba

Žije si svůj americký sen. Basketbalista Tomáš Satoranský (28) bere v Chicagu 242 milionů korun ročně, což z něj dělá nejbohatšího českého sportovce. Zároveň však za »velkou louží« poznal hodně stinnou stránku Spojených států...

Přestřelka na ulici? V České republice něco neslýchaného, jenže v USA to »Sato« zažil hned pár týdnů po přestupu. „Stalo se to v mé nováčkovské sezoně, když jsme byli s týmem Wizards na exhibici v Kentucky,“ řekl v podcastu Bez frází.

„Po zápase jsme šli do klubu a najednou byla slyšet rána a celý klub šel ihned na zem. Tedy všichni kromě nás dvou Evropanů, kteří netušili, co se děje. Mysleli jsme si, že DJ zahrál nějaký zvuk, takže jsme tam zůstali stát jak nějací blbci,“ chechtá se Satoranský .

Úsměv mu však rychle zmizel z tváře. „Potom jsme se dozvěděli, že tam někoho opravdu postřelili,“ pravil vyděšený Satoranský. A jak se záhy ukázalo, nešlo jen tak o někoho!

Zbloudilá kulka smrtelně zranila Trinity Gayovou (†15), dceru amerického atletického šampiona Tysona Gaye (38). „Nebylo to nic příjemného. Ochranka nás naštěstí pak rychle vyvedla ven z klubu,“ ulevil si český basketbalista, který díkybohu od té doby už nic podobného ve Státech nezažil.

Tomáš Satoranský s manželkou Annou
Tomáš Satoranský s manželkou Annou