Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Golfová prsatice provokuje: Ukázala ladný švih i žhavý výstřih!

Autor: ama

Zaujmout i fanoušky, kteří nehltají jen precizní golfové rány. se zřejmě rozhodla Paige Sprinacová (27). Stačilo sdílet video, při kterém během švihu ukazuje dokonalý dekolt.

Američanka s chorvatskými kořeny není žádnou extra hráčkou, sem tam si zahraje amatérský turnaj, ale na Instagramu ji sleduje 2,9 milionů lidí a to je číslo, kterým se nemůže pochlubit ani Tiger Woods.

Čím tedy dovede zaujmout? Jednoznačně sexy figurou a pravidelnými příspěvky, které hltají muži i ženy. Ten poslední byl ale trochu jiný. Z videa je jasné, že Paige měla co dělat, aby své bujné poprsí po stylovém švihu udržela tam, kde má. „Nakonec se to stalo a našla jsem tričko, ve kterém jsem se úplně dobře necítila, jak moc toho ukazovalo. Jednou jsem odpálila a rychle si vzala bundu,“ smála se laškovně.

Pokud si však myslíte, že se svými vnadami velmi snadno získá nápadníka, mýlíte se. Pro britský The Sun nedávno prozradila, že s muži mívala trápení. „Nechodili se mnou na rande, trénovat. Flirtovali se mnou, bylo to milé, ale nakonec mi řekli, že mají ženu nebo přítelkyni,“ ušklíbla se dnes už zadaná kráska.

Golfová prsatice Paige Spiranacová
Golfová prsatice Paige Spiranacová