Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Chaloupka za 200 milionů! Tady kuchtí bývalá tenistka Šarapovová

Autor: tad

Tenisu dala vale v únoru, od té doby si plnými doušky užívá vydělané peníze. Maria Šarapovová (33) si naposledy udělala radost kalifornským rančem.

Ruská kráska poskvrněná dopingovým skandálem z roku 2016 si stavení bratru za 200 milionů korun může s přehledem dovolit. Šarapovová sice na kurtech vypinkala »jen« zhruba 886 milionů korun, mnohem víc jí ale na účtech přistálo za reklamu. Sponzoři si blonďatou dračici cení nadevše, časopis Forbes odhadl její reklamní příjmy na 7,5 miliardy korun. Přízvisko »královny marketingu« tady zkrátka sedělo a za takový balík nakupuje víc než dobře!

Nový dům Šarapovové je sevřený kalifornskými kopci, pětiakrový pozemek se topí v zeleni a střešní terasa nabízí ohromující výhled na Tichý oceán. Někdejší světová jednička se může uchýlit do tří samostatných domečků, každý má vlastní ložnici i kuchyň, kde se může Maria vyřádit dle libosti. „Každé ze tří stavení je malou soukromou oázou,“ stojí v prospektech realitních makléřů. Místa na uložení pěti grandslamových trofejí má zkrátka Šarapovová víc než dost!

Maria Šarapovová
Maria Šarapovová