Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Poklad čerstvého golfového šampiona z US Open: Fešná prsatice s prasetem!

Autor: ama

Od neděle má doma cenu pro vítěze golfového US Open. Bryson DeChambeu (27) turnaj z kategorie major zvládl jako jediný pod par a vítězství pak alespoň na dálku oslavil s pokladem, který už má doma více než dva roky, Je jím modelka Sophia Phalenová Bertolamiová (28).

Ta pro svého milého po životním úspěchu, kterým si vydělal přes 50 milionů korun, připravila veřejnou zdravici. „Největší gratulace tomuhle chlapíkovi. Jsem na tebe tak pyšná, B.!“ Sophia na sebe ale na sebe dovede upozornit i jinak. Na Instagramu nemá problém sdílet fotky bujného poprsí, které nenechá v klidu nejen jejího partnera.

Ani to ovšem není vše. Bertolamiová má vlastní kolekci plavek a pak je podle deníku The Sun majitelkou půltunového prasete. „Před čytřmi lety jsem si myslela, že jsem si koupila mikro prase. Stella má dneska 1100 liber,“ napsala k jedné z fotek. „Vše nejlepší k narozeninám, nejlepší slaninko na světě,“ přidala k jiné.

Inu, jak se říká, proti gustu žádný dišputát! Jiní mají doma třeba tygra či krokodýla. A golfový boháč DeChambeau ji jistě miluje i s obrovitým čuníkem.

Přítelkyně golfového šampiona Brysona DeChambeaua Sophie je pořádně vyvinutá.
Přítelkyně golfového šampiona Brysona DeChambeaua Sophie je pořádně vyvinutá.