Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ronaldo, Messi a Neymar: Který z nich má hnízdečko za 250 milionů?

Autor: ris, MALL.TV

Jestli je lepším fotbalistou mrňous Messi (33), svalovec Ronaldo (35) nebo nejslavnější simulant Neymar (28), o tom se vedou sáhodlouhé debaty. O tom, kdo z nich má ale nejlepší »bejvák«, je docela jasno!

Dva bazény, vířivka, malé fotbalové hřiště a ohromující výhled na modrý Atlantik. Portugalec Ronaldo bývalý sklad změnil k nepoznání. Rodinný hrad na Madeiře ho stál astronomických 185 milionů korun. No proti rivalům je v tomto ohledu za nuzáka.

Neymar si před čtyřmi lety pořídil monstrózní rezidenci nedaleko Ria de Janeiro. Na deseti kilometrech čtverečních vybudoval zemský ráj. Šest apartmánů, heliport, vlastní lázně a sklípek, do nějž se vejdou tři tisíce lahví budiž důkazem. Kolik kanonýra francouzského PSG tahle legrace stála? V přepočtu 206 milionů korun!

Ronaldův přepychový dům na Madeiře
Ronaldův přepychový dům na Madeiře

Argentinský bůžek Messi si jen za letošní rok vydělá podle Forbesu bezmála 2,8 miliardy korun. 250 milionků, které investoval do svého bydlení nedaleko Barcelony, jsou proti tomu nic. Předlouhou byly architektům ryze fotbalové kulisy a opravdu je, nad čím žasnout.

Pozemek dělí dům připomínající středový kruh. Zatímco jeho levá strana je travnatá, druhou, stejně velkou, tvoří obří plovárna. A z nadhledu na vás svítí Messiho magické číslo 10!