Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno 22°C

Tragická smrt basketbalového supertalentu (†19). Nepřežil děsivou autonehodu!

Autor: ptr

Patřil k nadějím pro letošní draft do nejslavnější basketbalové ligy světa. Terrence Clarke (†19) byl hodnocen jako velmi talentovaný basketbalista už od střední školy a jeho kariéra měla dostat zářivé obrysy právě v NBA. K tomu už však bohužel nedojde. Mladík zahynul při tragické autonehodě.

K osudné události došlo podle serveru TMZ.com ve čtvrtek okolo druhé hodiny odpolední v Los Angeles. Terrence byl za volantem auta, které projíždělo San Fernando Valley. Během jízdy však došlo ke srážce s jiným vozidlem. To způsobilo další střet se stožárem a následně ještě se zdí.

Auto bylo čelně zcela zdemolované a mladý basketbalista hrající za univerzitu Kentucky utrpěl mnoho zranění, která nakonec nebyla slučitelná se životem. I přes velkou snahu lékařů se ho nepodařilo zachránit a krátce po převozu do nemocnice musel být prohlášen za mrtvého.

V autě s ním seděl i jeho univerzitní spoluhráč B.J. Boston, který má dle prognóz také namířeno do NBA. Ten ale díky tomu, že seděl na zadní sedačce, vyvázl bez vážnějších zranění.

Nadějný basketbalista Terrence Clarke zahynul při tragické autonehodě.
Nadějný basketbalista Terrence Clarke zahynul při tragické autonehodě.