Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Z Eura rovnou do chomoutu! Reprezentant Barák řekl »ANO« krásné Nikole

Autor: ptr

Včera rozlučka, dnes pohádková svatba na zámku. I tak se dají shrnout poslední dny reprezentačního záložníka Antonína Baráka (26). Svou milovanou krásku Nikolu si vzal v pohádkovém prostředí Chateau Mcely. Po nešťastném konci na fotbalovém Euru si tak spravil náladu na pořádné veselce.

Mcely jsou mezi sportovci velmi oblíbené. Vždyť své svatby tu měli i takové hvězdy jako hokejista Tomáš Hertl , nebo bývalý fotbalový reprezentační záložník Daniel Kolář . Okolí zámku je opravdu kouzelné a přímo vybízí k uspořádání něčeho tak nezapomenutelného, jako je manželský slib.

Záložník italského klubu Hellas Verona není jediným, kdo čekal se svou svatbou až na konec Eura. Stejný příběh píše i další záložník Jakub Pešek, který dokonce musel zrušit původní termín. Antonín Barák ho nakonec předběhl o jeden den. Pešek své milované slíbí věrnost »až« ve středu.

Že byl manželský svazek tak trochu formalitou je jasné už od srpna minulého roku. Právě tehdy se totiž rodina stala kompletní, když Nikola přivedla na svět prvorozeného syna. A jaké jiné jméno by mohl dostat v rodinném klanu, než Antonín.

Novomanželé Barákovi
Novomanželé Barákovi