Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dokonalá svatba! Fotbalový vdovec Daniel Kolář se podruhé oženil

Autor: ptr

Divukrásné prostředí nádherného zámku Mcely posloužilo jako kulisa k sňatku zamilovaného páru bývalé hvězdy Plzně Daniela Koláře (34) a jeho půvabné Sáry (26), jež mu v sobotu pod slavobránou sněhově bílých květů řekla »ano« a zároveň slíbila věrnost.

Daniel Kolář má za sebou již jedno manželství. Jeho konec přinesla nemoc z nejzákeřnějších. Jeho milovaná »Téra« zemřela před šesti lety v pouhých třiceti letech na rakovinu a bývalý fotbalista se s tím vyrovnával velmi těžce. Pak mu ale do života vstoupila další kráska.

Půvabná Sára jej uhranula natolik, že ji požádal o ruku. Zvolil k tomu romantickou dovolenou na Zanzibaru v březnu letošního roku. V malebných kulisách ho láska odmítnout snad ani nemohla. A jak romantické byly zásnuby, byla pompézní samotná veselka.

Ta proběhla v osvědčeném prostředí resortu Chateau Mcely a novomanželé si ji pořádně užili. Po dojemném obřadu přišla na řadu zábava u které nechyběl ani jeden z nejznámějších českých hitmakerů  Michal David, který sympatické dvojici naživo zazpíval. 

„Novomanželé Kolářovi. Děkujeme všem, co s námi prožili náš nádherný den,“ poděkovala všem svatebčanům nevěsta v dokonalých šatech se závojem, v nichž jí nechyběla ženská křehkost, ale ani sexapeal. „Bylo to dokonalý,“ zářila štěstím Sára.

Svatba Daniela Koláře a Sáry byla vskutku nádherná
Svatba Daniela Koláře a Sáry byla vskutku nádherná