Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ester, najez se! Fanoušci se pustili do Berdychovy manželky kvůli fotce z dovolené

Autor: ptr

Je slavnou modelkou, za manžela má zřejmě nejlepšího českého tenistu nedávné minulosti, ale stejně vzbudila u fanoušků obavy o svou osobu. Ester Berdychová se ráda prezentuje na sociálních sítích a díky své kráse má davy sledujících, poslední fotky z dovolené však kromě obdivu vzbudily i rozpaky.

Sličná diva totiž vypadá až nezdravě štíhle. Řada lidí si tak nyní pokládá otázku, zda už to nepřehání a neměla by upravit svůj jídelníček. „Pořádně se najezte, anorektička, je to příšerné,“ zněl vzkaz uživatelky Jarči. „Prosím, snězte něco,“ pokračoval jiný obdivovatel. „Proboha, dejte si pořádný gablik,“ znělo další přání. Ester prostě u řady fanoušků začíná vzbuzovat spíše strach než obdiv.

Samozřejmě se ale najdou i ti, kteří jsou právě její postavou naprosto okouzleni a neměnili by na ní ani kousíček. „Jste krásná a moc vám to sluší,“ může si modelka přečíst v komentářích. „Wow, jste tak nádherná a atraktivní, doufám, že máte překrásný den,“ je další z velmi milých sdělení. Své podporovatele tak dělí na dvě skupiny, ale pokud je ona sama spokojena se svým tělem, tak nemá důvod cokoliv měnit.

Na některých fotkách její postava působí až nezdravě štíhle.
Na některých fotkách její postava působí až nezdravě štíhle.