Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Krásná Halepová se vdala za pracháče. Tři stovky hostů a luxusní svatební menu!

Autor: ris

Na grandslamové vavříny už to nevypadá, a tak se někdejší světová jednička Simona Halepová (29) soustředí zejména na své soukromí. A tak se ve středu po dvouleté lovestory v rodné Constantě provdala za o dvanáct let staršího zámožného podnikatele Toniho Iuruce.

Po letních zásnubách do toho praštili. A svatební mejdan proběhl tam, kde se hrdličky setkaly poprvé, tedy v luxusním klubu Fratelli v letovisku Mamaia, který shodou okolností patří bratranci ženicha a jednomu ze svědků novomanželů.

Nevěsta oblečená do nadpozemsky krásných krémových krajkových šatů řekla svému ženichovi „ano“ před třemi sty hosty, mezi nimiž nechyběla tenisová ikona Ilie Nastase či fotbalová superstar Gheorghe Hagi. Jejich vláskové buňky konejšily tamní popové hvězdy Dan Bittman či Lordena Grazaová, a buňky chuťové delikátní menu…

Servíroval se tatarák z krevet i tuňáka, kachní prsíčka, sushi, mušle svatého Jakuba, zelenina upravena na všechny možné způsoby, plody moře i pořádné stejky z argentinských býků. K pití bylo k dispozici pět druhů whisky, prvotřídní šampáňo Dom Perignon, koňak, vodka, gin, pro slečinky byl k dispozici aperol, víno, prosecco či lahodné baileys.

Bývalá světová jednička Simona Halepová se v rodné Constatně provdala za developera Toniho Iuruce
Bývalá světová jednička Simona Halepová se v rodné Constatně provdala za developera Toniho Iuruce

„Novomanželům přeji hodně zdraví, poněvadž jinak mají všechno,“ řekl otec Halepové Stere, který zpočátku se svatbou milované dcery s již jednou ženatým developerem Tonim dvakrát neschvaloval. Nakonec ale i on dal dvojici požehnání.

Na dálku Halepové s manželem poblahopřál kouč Darren Cahill. „Jste senzační pár,“ rozplýval se. Je otázkou, jak dlouho s rumunskou grandslamovou šampionkou ještě bude spolupracovat. „Chci hrát, dokud to půjde. Pokud si všimnu, že už nestačím, odejdu do důchodu.“

Nikdy neskrývala, že pro děti má slabost. Není to tak dlouho, co se narodila její neteř, což její mateřské pudy ještě více rozněžnilo. „Nemůžu se dočkat dne, kdy budu mít své děti,“ vyznala se před časem Simona.