Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Plekanec u Hrdličky promluvil o zásnubách: Místo pokleknutí hasil malér!

Autor: ris

Mezi záliby hokejového esa kladenských Rytířů Tomáše Plekance (38) povídání o soukromí rozhodně nepatří a výjimku neudělal ani v pořadu Česká ulička (dnes od 23:00 na O2 TV Sport). Moderátor Michal Hrdlička se snažil seč mohl, aby z hokejové hvězdy vydoloval pikantnosti o jeho vztahu s Lucií Šafářovou (34), ale všechno marné.

O sportu by mohl debatovat dlouhé hodiny, jakmile se však řeč stočí k rodině, je »Pleky« nekompromisní. „Člověče, to už si nepamatuju,“ odpověděl na otázku, jak probíhaly zásnuby slavného páru. „Málem podpálenej barák, ale detaily už jsem radši zapomněl,“ ošíval se bývalý hráč Montrealu Canadiens.

„Konkrétní datum ti fakt neřeknu, ale bude to tak rok a půl,“ pátral v paměti, kdy svoji Lucku požádal o ruku. Detaily z něj už ale manžel a manažer Karolíny Plíškové nevypáčil. „Poklekl jsi?“ vyzvídal. „To jsem nestihl, vždyť jsme málem podpálili barák, tak jsem hasil,“ smál se Plekanec.

Na kdy plánují veselku? „To taky nevím. S covidem, když nevíš, kolik a kam může přijít lidí, je těžký dělat veselku,“ kroutil se z odpovědi. „Snad to nějaké léto dopadne, my na to nepospícháme. Nejsem pod tlakem,“ dodal jednoznačně.

Co na to jeho Lucka?

Hokejista Tomáš Plekanec se svou milovanou Lucií Šafářovou
Hokejista Tomáš Plekanec se svou milovanou Lucií Šafářovou