Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Útočník Ondrášek: Po vyhazovu z Bukurešti svatba jako řemen s krásnou Polkou!

Autor: ris

Na začátku srpna předčasně skončilo jeho několikatýdenní dobrodružství v bukurešťském klubu FCSB, ale… Fotbalistovi Zdeňku Ondráškovi (32) se to vlastně náramně šiklo. S půvabnou partnerkou Dariou alespoň našli chvilku k realizaci dlouho odkládané svatby!

»Ano« si útočník a jeho polská láska Daria měli říct už 2. ledna v chrámu ve vísce Sygneczów kousek od Krakova, leč kvůli covidové pandemii z toho sešlo. O to víc si svůj životní den užili v náhradním termínu.

V hotelu Vinnica v polském městečku nedaleko Krakova Wieliczka se hodovalo a tančilo ostošest. Zábava to byla jaksepatří. Aby ne, vždyť Ondráškovi v Rumunsku k výpovědi přibalili do kapsy rovněž bezmála pětimilionové odstupné.  

Královnou dne byla samozřejmě půvabná nevěsta. Společnost okouzlila sněhově bílými šaty s uhrančivým hlubokým dekoltem až k pupíku. Však z ní ženich sotva spustil oči.

A další plány novomanželů?. „Máme jasno v tom, že bychom chtěli děti,“ přiznal Blesku v rozhovoru před dvěma lety forvard. „Jsem jediný z Ondrášků, kdo může udržet náš rod. Ségra má dcerku, strejda dvě dcery. Chybí nějaký kluk Ondrášek, tak na mě docela tlačí...“ nastínil jasný plán.

Fotbalový útočník se v Polsku oženil. »Ano« mu řekla půvabná černovláska Daria Dembinská
Fotbalový útočník se v Polsku oženil. »Ano« mu řekla půvabná černovláska Daria Dembinská