Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Zloději v luxusním bytě Cibulkové: Kabelek za miliony si nevšimli!

Autor: mib, ris, zej

S rodinou si užívala dovolené v Toskánsku, ale domov slovenské tenistky Dominiky Cibulkové (32) »prošmejdili« dva zloději. Vypadali jako amatéři.

Když detektivové bratislavské kriminálky zveřejnili video z místa činu, kdekoho napadlo, že banditi v kšiltovkách si nepočínali zrovna jako zkušení lapkové.

Do bytového komplexu v centru města vnikli v sobotu večer. Z chodby se dostali na šikmou střechu domu a odtud přes okno do interiéru jednoho z bytů. „Ale protože tam byli psi, utekli a žádné věci nebyly odcizeny,“ sdělila policie. A tak se zloději přes terasu přesunuli k sousedce Cibulkové ! Udivuje, že ze stosedmdesátimetrového »hnízdečka« za víc než 12 milionů korun odnesli jen dva kufry.

Šokující záběry z vykrádačky bytu Dominiky Cibulkové!
Video se připravuje ...

Vystavených kabelek, které musely stát majlant, si skoro nevšimli. „I tak ale celková škoda přesáhla vysokou částku,“ uvedli kriminalisté s tím, že pachatelům v případě prokázání viny u soudu hrozí až patnáct let za mřížemi!

Cibulková, vítězka Turnaje mistryň z roku 2016, každopádně skrze časté informace na sociálních sítích, podle kterých lze snadno poznat, že právě nebude doma, v podstatě návštěvu zlodějům usnadňuje. Navíc se ráda chlubí snímky luxusu, nedávno si třeba pořídila boty za dvacet tisíc korun. To vše je ve spojení s jistotou prázdného bytu pro lapky zřejmě neodolatelným lákadlem!

Zloději úplně ignorovali sbírku luxusních kabelek za statisíce.
Zloději úplně ignorovali sbírku luxusních kabelek za statisíce.