Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Tenistku Cibulkovou vykradli už podruhé: Do luxusního mezonetu šli najisto?!

Autor: ris

Užívala si pohodičky na dovolené v Toskánku, čímž se nezapomněla pochlubit na milovaném instagramu. A z její pohodičky 900 km od Bratislavy neměli radost jen její fanoušci, ale také lapkové, kteří tak měli dostatek prostoru k tomu, aby se přes terasu vkradli do jejího luxusního hnízdečka v Dunajské ulici.

Na Starém Městě v metropoli Slovenska bylo v neděli před polednem živo. Místo bimbání kostelních zvonů před mší tady houkaly sirény detektivů a hasičů, kteří pomáhali zajišťovat stopy zlodějů.

Šli najisto, do bytu někdejší tenistky vlezli podle všeho přes střechu. „Nám se podařilo zjistit od jednoho ze sousedů, že lupiči se měli údajně do luxusního bytu dostat přes skleněné dveře na terase,“ uvádí server Sport24.sk.

O pohybu Cibulkové měli díky sociálním sítím dokonalý přehled. Také o bytu měli dostatek informací. Bývalá světová čtyřka svými častými příspěvky z jejího království o výměře 170 metrů čtverečních a hodnotě okolo 12 milionů korun lumpům orientaci značně ulehčila.

Není to poprvé, co si chmatáci vzali Cibulkovou na paškál. Minulý rok jí způsobili mnoha tisícovou škodu v jejím letním sídle v v malebném Plaveckém Podhradie v okrese Malacky. „Museli vědět, co jde ukrást,“ potvrdila tehdy pro web Šport24.sk maminka Dominiky Katarína. „Odcizil i drahé zařízení z bazénu, takže musel dobře vědět, jak na to,“ hněvala se.

Odvaha jí nechybí! Slovenská tenistka Cibulková v síťovaném modelu ukázala vše
Video se připravuje ...