Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Tajná svatba Plekance a Šafářové: Uniklo první video!

Autor: sm

Tomáši Plekancovi (38) a Lucii Šafářové (34) se povedlo veselku perfektně zatajit. Širší veřejnost neměla o svatbě sportovního páru ani ponětí, dokud se pár nepochlubil společnou fotkou ze svého velkého dne. A záhy uniklo i video, které vzniklo jen pár okamžiků poté, co si řekli »ano«.

Záběry novomanželů, kteří procházejí špalírem hostů, zveřejnil Český olympijský tým na Twitteru. Z videa je zřejmé, že svatebčané vyšperkovali první kroky novomanželů vskutku originálním způsobem. Spousta z nich držela v rukou hokejky a rakety, pod kterým zamilovaný pár prošel na hostinu.

Romantika v Beskydech

Plekanec a Šafářová se fotkami ze svatby, která proběhla na Horní Bečvě, pochlubili ve středu večer. Evidentně nedlouho po obřadu. Svou hudbou bavil svatebčany Mirai Navrátil , a mezi hosty byla spousta známých tváří, jako například krasobruslař Tomáš Verner , tenistka Dája Bedáňová nebo hokejista Jiří Tlustý

Zatímco pro Lucii Šafářovou byla svatba premiérou, hokejista Kladna se před oltář postavil již podruhé. První manželství před lety uzavřel se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou , ale svazek páru nevydržel a nakonec došlo na rozvod.

Hrdlička vyslýchá Plekance: Jak jsi žádal o ruku? A co svatba?
Video se připravuje ...