Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tajná svatba Tomáše Plekance: Šafářová mu po letech řekla své ANO!

Autor: sm

Život „na psí knížku“ je pryč. Tomáš Plekanec (38) a Lucie Šafářová (34) se po několika letech vztahu vzali. Společně už mají téměř dvouletou dceru Leontýnku, a teď evidentně přišel ten pravý čas na to, aby svou lásku oficiálně zpečetili.

Páru se povedlo svatbu perfektně utajit. Ještě nedávno Plekanec na toto téma pořádně mlžil, když na něj otázku zásnub a svatby vytáhl Michal Hrdlička v pořadu Česká ulička. 

Manžel tenistky Plíškové chtěl znát datum svatby, ale Plekanec se ošíval „S covidem, když nevíš, kolik a kam může přijít lidí, je těžké dělat veselku,“ kroutil se z odpovědi. „Snad to nějaké léto dopadne, my na to nepospícháme. Nejsem pod tlakem,“ přesvědčoval. Veselka přitom byla podle všeho na spadnutí.

Hrdlička vyslýchá Plekance: Jak jsi žádal o ruku? A co svatba?
Video se připravuje ...

O zásnubách toho tehdy hokejista také moc neřekl. „Málem podpálený barák, ale detaily už jsem radši zapomněl,“ tvrdil. „Poklekl jsi?“ vyzvídal Hrdlička. „To jsem nestihl, vždyť jsme málem podpálili barák, tak jsem hasil,“ smál se hokejista s tím, že ohnivé zásnuby proběhly asi před rokem a půl.

Po jeho slovech tak nikdo nečekal, že si své ano řeknou ještě letos. Ve středu večer tak na svých sociálních sítích všechny překvapili, když se pochlubili nádhernými fotkami ze své svatby! K nim také přidali stejný text: „Ty a já napořád…❤️.“

Pro Tomáše Plekance se nejedná o první svatbu. Tu první zažil před deseti lety s Lucií Vondráčkovou . Z manželství se zpěvačkou vzešly dvě děti, synové Matyáš (8) a Adam (6). Svazek ale nevydržel a po několika letech se pár rozvedl.

Plekanec pak našel štěstí ve vztahu s bývalou tenistkou Lucií Šafářovou . Netrvalo to dlouho a pár oznámil, že čekají společného potomka. Poté se jim narodila dcerka Leontýnka, která zanedlouho oslaví už druhé narozeniny.