Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Šokující podezření: Bývalý fotbalový reprezentant spojován s vraždou!

Autor: ptr

Děsivá událost v jedné z částí Istanbulu má překvapivou dohru. Se střelbou, která měla smrtelné následky pro čtyřiadvacetiletého Halila İbrahima Gence, je spojován bývalý fotbalista velkoklubů Fenerbahce a Besiktase Sezer Öztürk (35). Rodák z německého Velbertu je nyní havním podezřelým a policie se ho snaží najít.

Mládežnický reprezentant Turecka fotbalově vyrostl v akademii slavného Bayeru Leverkusen. V hlavním týmu se však příliš neprosadil a tak zamířil do Norimberku. Následně už jeho kroky směřovaly do země jeho předků. Kde zaujal v Manisasporu. To ho vyneslo do již zmíněných Istanbulských velkoklubů. Na své předchozí úspěchy už se mu navázat nepovedlo a kariéra postupně uvadala. I když ji nikdy oficiálně neukončil, tak je již šest let bez angažmá.

Nyní je tedy podezírán z vraždy. Turecké zpravodajství NTV Spor uvádí, že došlo k pouliční hádce. Vše vyvrcholilo tím, že Öztürk vytáhl pistoli, začal z auta střílet na skupinu lidí a následně okamžitě ujel. Na místě zůstal jeden mrtvý a čtyři zranění. Policie má k dispozici videozáznam celé situace. Z materiálu však nejde střelec průkazně identifikovat. Místní média hovoří o tom, že se Öztürk ukrývá před vyšetřováním a policii se ho zatím nepodařilo vypátrat.

Turecký fotbalista Sezer Öztürk
Turecký fotbalista Sezer Öztürk