Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Talent, jehož draftovali v prvním kole: Doživotí za vraždu otce a dalších dvou lidí!

Autor: ptr

Patřil k obrovským nadějím baseballového světa. Byl dokonce vybrán hned v prvním kole draftu nejprestižnější ligy světa americké MLB celkem Tampa Bay Rays, letošního finalisty! Brandon Martin (27) však své sportovní předpoklady již nenaplní. Spáchal odporný čin a bude za něj pykat.

Ve čtvrtek byl v soudní síni okresu Riverside v Kalifornii odsouzen za skutek, který nahání hrůzu. O jeho trestu rozhodla stejná porota, která ho usvědčila za pouhé 4 hodiny. Příběh kolem několikanásobné vraždy ze září 2015 je velmi znepokojující.

Brutálně ubil svého 64letého otce, 58letého strýce a ještě jednoho muže, kterého si rodina najala na instalaci alarmu. Alarmu, který je měl ochránit právě před Brandonem. Podle úředních záznamů k násilnému jednání použil baseballovou pálku.

Martin z místa činu okamžitě utekl, ale díky policejnímu vyšetřování byl zadržen hned druhý den. Během soudního procesu čelil i možnosti trestu smrti, nakonec se porotci rozhodli, že doživotí je dostatečným trestem.

Místo života v záři reflektorů na hřištích pro desetitisíce fanoušků, tak stráví svůj zbývající vyměřený čas v temných zákoutích věznice.

Bývalý hráč baseballu Brandon Martin spáchal odporný čin.
Bývalý hráč baseballu Brandon Martin spáchal odporný čin.