Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hvězda nároďáku Schick je podruhé tátou. Originální gratulace od Pokáče!

Autor: ris

Ve věhlasném Leverkusenu sází jeden gól za druhým a s milovanou ženou Haničkou jim také všechno klape na jedničku. Vloni v červenci si řekli »ano«, o tři měsíce později přivítali na světě prvorozenou dcerku Victorii. Teď, přesně po roce, má reprezentační střelec Patrik Schick (25) znovu důvod k úsměvům: Dočkal se syna!

„Ve středu jsem se stal podruhé tátou. Vítej, Nico,“ poslal do světa tu nejkrásnější novinu třetí nejlepší kanonýr letošního ročníku bundesligy. A přidal fotografii, na níž si jeho zlatíčko před zrakem starší sestřičky hoví v noblesní dřevěné postýlce.

Gratulace na sebe nenechaly dlouho čekat. Aby ne, vždyť těhotenství krásné manželky se hvězdě nároďáku povedlo dokonale utajit! „Patricio pálí ostrýma na všech frontách,“ vzkázal písničkář a velký sparťanský fanoušek Jan Pokorný alias Pokáč, k němu se přidala třeba i herečka Eva Decastelo či útočník fotbalové Plzně Jhon Mosquera.

Oslavy druhého potomka Schick musel uprostřed reprezentačního cyklu odložit. Po nevydařeném utkání s Walesem čeká český nároďák v kvalifikaci o mistrovství světa Bělorusko, které Česko v pondělí přivítá na neutrální půdě v ruské Kazani.

Patrik Schick se po dceři Victorii dočkal syna Nica
Patrik Schick se po dceři Victorii dočkal syna Nica