Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Oblačno, bouřka 21°C

Ronaldova partnerka na ultrazvuku: Doprovodila ji družina nedočkavých sourozenců

Autor: sm

Teprve minulý týden oznámila fotbalová superstar Cristiano Ronaldo (36) radostnou novinu o tom, že se svou přítelkyní Georginou (27) čekají dvojčata. Přesto, že do porodu zbývá evidentně ještě spousta času, přírůstků do rodiny se nemohou dočkat asi nejen rodiče, ale ani samotní sourozenci. Vypovídá o tom fotka, kterou se Georgina pochlubila svým fanouškům.

Cristianova přítelkyně Georgina Rodríguez na svůj instagramový profil umístila fotku od lékaře. Na ultrazvuk ji doprovodila celá družina dětí.

Kromě nejstaršího Cristiana mladšího (11) dvojčat Evy Marii a Matea (oba 4), které porodila náhradní matka, se na své sourozence v maminčině bříšku přišla podívat také Alana (3), která je prozatím jediným společným potomkem portugalského fotbalisty a jeho současné partnerky.

„Netrpěliví,“ napsala půvabná brunetka k fotce.

O tom, že se rodina slavného sportovce rozroste o další dva členy, informoval pár prostřednictvím sociálních sítí. Kromě fotky s ultrazvukem se Cristiano pochlubil také společnou fotkou se všemi svými dětmi v bazénu. 

Přesto, že se může zdát, že už v domě Cristiana Ronalda musí být pořádné těsno, pravděpodobně to bude spíše naopak. Především poslední byt, který Portugalec se svou rodinou obýval v italském Turíně během své štace za Juventus, nabízel místa více než dost, a předpokládá se, že nejinak tomu je také v Británii, kde momentálně hraje za Manchester United.

Ronaldo už jedna dvojčata má, odnosila je tehdy náhradní matka. Nyní čeká dvojčata také se svou přítelkyní Georginou.
Ronaldo už jedna dvojčata má, odnosila je tehdy náhradní matka. Nyní čeká dvojčata také se svou přítelkyní Georginou.