16. června 2021 • 11:20

Bizár na EURO: Kousl Rüdiger Pogbu? Ten pak schoval lahev jako Ronaldo

Autor: krm
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Luis Suárez na EURO nehraje, to je jasné. Přesto se při sledování duelu Francie s Německem (1:0) jeho jméno muselo fanouškům vybavit. Obránce poraženého týmu Antonio Rüdiger jako by se Uruguaycovým nefotbalovým počínáním inspiroval… V podivném souboji se snažil kousnout do zad Paula Pogbu, částečně se mu to i povedlo. „Ale nechci, aby kvůli tomu byl nějak potrestán. Po zápase jsme se objali a tím to končí,“ řekl pak francouzský záložník.



Hned třikrát dostal Luis Suárez ve své kariéře trest za kousnutí soupeře. A teď jako by měl nástupce.

Bizarní scéna z bitvy fotbalových velmocí okamžitě vzbudila velký ohlas. Obránce Chelsea Antonio Rüdiger bránil středopolaře Manchesteru United Paula Pogbu hodně natěsno. Byl natlačený hned za ním a zvláštní pohyb hlavy směrem k zádům naznačil, že se soupeře pokusil kousnout. Pak ho ještě oběma rukama objal.

Pogba okamžitě podrážděně reagoval a stěžoval si u sudích, ti ale celou situaci v zápase přešli.

„Cítil jsem, jak mě trochu kousnul, tak jsem to řekl rozhodčímu,“ vysvětloval po utkání francouzský záložník, který podal velmi dobrý výkon. „Ale nechci plakat pro žlutou nebo červenou kartu, ani si nepřeju, aby byl potrestán. Objali jsme se a tím to končí,“ doplnil Pogba.

Podivné počínání Antonia Rüdigera v souboji s Paulem Pogbou
Podivné počínání Antonia Rüdigera v souboji s Paulem Pogbou

Pokud ale UEFA zpětně shledá Rüdigera vinným, sankce mu hrozí. Luis Suárez dostal za viditelné kousnutí Giorgia Chielliniho na MS 2014 stopku dokonce na devět reprezentačních zápasů.

„Když vidíte Pogbovu reakci, vypadá to, že ho kousnul. Vážně nechápu, o co se tam Rüdiger snažil,“ řekl v televizi ITV bývalý francouzský záložník Patrick Vieira.

Pogba pak zaujal taky po utkání, kdy se inspiroval Cristianem Ronaldem. Portugalská hvězda na tiskové konferenci před soubojem s Maďarskem odstranila ze záběru lahve sponzorské coly s tím, že by všichni raději měli pít vodu.

Pogba na své tiskovce Ronalda napodobil a schoval pod stůl pivo Heineken, produkt dalšího hlavního partnera šampionátu. Zřejmě proto, že pití alkoholu mu zakazuje jeho muslimská víra.

Skupina F

Z V R P Skóre B
1. Francie 3 1 2 0 4:3 5
2. Portugalsko 3 1 1 1 7:6 4
3. Německo 3 1 1 1 6:5 4
4. Maďarsko 3 0 2 1 3:6 2

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Los EURO 2024 Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 proběhne od 14. června do 14. července v Německu. Česká fotbalová reprezentace si zahraje skupiny F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Play off
Články odjinud


Články odjinud