Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Milovaná babička Dušana Paška (†36) Irma: Tají před ní vnukovu sebevraždu?

Autor: ptr

Život jí přichystal další krutou ránu. Po milovaném synovi Dušanovi (†37) přišla i o starostlivého vnuka Dušana mladšího (†36). Paní Irma Pašková (83) měla s vnoučetem velmi blízký vztah a trávila s ním hodně času. Vzájemnou lásku prokazovali i spoustou společných fotografií. Zatím není jasné, zda již byla milovaná babička s děsivou zprávou obeznámena, nebo se jí rodina bojí krutou pravdu říci.

Paní Irma se navíc dodnes nesmířila s tragédií, která rodinu postihla před 23 lety. Stále nevěří, že její syn si vzal život vlastní rukou. Ten případ i po letech budí emoce a dodnes nebyl plně vyjasněn, i když ho uzavřeli jako sebevraždu. Sice po sobě Dušan Pašek nechal hned šest dopisů na rozloučenou, ale podivný byl způsob, jakým si údajně sám prostřelil hlavu.

Smrtelná rána totiž vedla do čela a i řada balistických posudků zpochybňovala, že by se mohl takto zabít bez cizí asistence. Spekulovalo se o tom, že za vším stojí velké částky peněz, které vášnivý sázkař prohrál a kontakty na slovenskou mafii.

„S jeho odchodem odešla i část mě, s něčím takovým se rodič nikdy nesmíří. Myslím na něho každý den a stále mi chybí. Naštěstí se o mě stará můj vnuk Dušan a zmírňuje můj žal,“ svěřila se kdysi pro Šport24.sk paní Irma.

»Irmuška« jak jí Dušan mladší s láskou oslovoval, svému vnukovi bezmezně důvěřovala. Dokonce tak, že na něj darovací smlouvou přepsala svůj byt v bratislavském Ružinově. Je šílené, že nyní přišla tato sympatická dáma o další životní oporu a člena rodiny. Aktuálně pobývá dle informací Šport24.sk v domově důchodců a zřejmě jen nejbližší rodina ví, zda se dozvěděla o páteční tragédii.

Dušan Pašek mladší se svou milovanou babičkou »Irmuškou«.
Dušan Pašek mladší se svou milovanou babičkou »Irmuškou«.