Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Manželka pokerového krále Stazska: Má chuť na Krejčířovu vilu!

Autor: mib

Ráda nakupuje šperky a kabelky, ale nebojí se ani větších akcí. Manželka pokerové legendy Martina Staszka Radka (30) zvládne zkušeným okem zhodnotit i perspektivnost nemovitostí. Nedávno se takhle například zabývala jednou velice kontroverzní stavbou...

Paní Staszková si totiž byla prohlédnout vilu v Černošicích, odkud uprchl v roce 2005 Radovan Krejčíř (53). Kontroverzní podnikatel nyní sedí za mřížemi v JAR a jeho dům chátrá, loni jej navíc poničil požár.

„Mám chuť to koupit, dát tomu život,“ dělala si zálusk na ruinu po Krejčířovi, která se bude dražit znovu v listopadu. Nikdo tu barabiznu totiž nechce! Ale Staszkově ženě přijde výhodná vyvolávací cena 20 milionů. „První dům je úplně v pohodě: společenská místnost, wellness, squash a akvárium pro žraloka. Bazény jsou na každém kroku,“ vypočítává podnikavá blondýna. „Jen zbytek opravit a vyhodit bordel!“ přemýšlí o investici. Jen aby tenhle nákup nebyl vzhledem k pověsti předchozího majitele pro Staszkovy (na rozdíl od pokeru) moc velký hazard!

Na pohádkový život, který Staszkovi žijí se podívejte v galerii:
Manželé Martin a Radka Staszkovi
Manželé Martin a Radka Staszkovi