Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Záletník Woods chce zpět exmanželku: Podmínka za osm miliard!

Autor: mib, ptr

Tenhle příběh vyznívá spíš jako nějaká šílená telenovela. Golfista Tiger Woods (45) touží po návratu k bývalé manželce a matce jeho dvou synů Elin Nordegrenové (41). Ta však mezitím porodila dítě svému partnerovi Jordanu Cameronovi (33), hráči amerického fotbalu.

Podle listu National Enquirer by krásná Švédka řekla »ano« pod jednou podmínkou: jestli bude Woods exmanželce opět nevěrný, zaplatí Elin v přepočtu téměř osm miliard korun! „I když si jeho účetní myslí, že je blázen, Tiger hodlá podepsat předmanželskou smlouvu,“ tvrdí anonymní zdroj. Pikantností milostné story je to, že Woods má prý taky vážnou známost.

Kontakt mezi Tigerem a Elin se nikdy nepřerušil i díky společné výchově dvou synů Sama (14) a Charlieho (13). Přátelé propíraného páru tvrdí, že se slavný golfista z rozchodu nikdy nevzpamatoval a románky na jednu noc se snažil jen rozptýlit, což se mu moc nedařilo. Za seznámení se svou zřejmě životní láskou vděčí Woods svému kolegovi Jesperu Parnevikovi. Švédský golfista totiž zaměstnával Elin jako chůvu a dal je dohromady.

Americký golfista Tiger Woods se svou bývalou ženou Elin Nordegrenovou.
Americký golfista Tiger Woods se svou bývalou ženou Elin Nordegrenovou.