Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Takhle se sparťani vrátili s ostudou ze Slovácka: Nezaslouží si víc než koloběžky!

Autor: zal

Času na přemýšlení měli dost. Sparťani se po výprasku 0:4 kodrcali ze Slovácka 4 hodiny. Katarze zřejmě dosáhl jen jediný z nich, který do noční Prahy vyrazil od autobusu na koloběžce. Dupat by přitom měli všichni a povinně.

Dostali lekci, na kterou se jen tak nezapomene. „Byl to nejhorší zápas, jaký jsem ve Spartě prožil,“ přiznal Adam Hložek po rychtě v Uherském Hradišti. „Pro mě to byla obrovská rána. Mysleli jsme, že se můžeme v důležitých zápasech opřít o určité hráče. Bohužel tihle hráči zklamali,“ zoufal trenér Pavel Vrba . Slovácko se šestinovým rozpočtem na sezonu (cca 100 milionů korun) bylo lepší úplně ve všem.

Cesta rudého autokaru po D1 domů tak musela být dlouhá a tichá. Obzvlášť jestli někoho napadlo si pustit pětigólový koncert sešívaných proti Jablonci, který se tou dobou odehrával. Bránou strahovského tréninkového centra Letenští projeli třináct minut po 22. hodině, a zatímco mladí bažanti museli pomoct s bagáží do útrob budovy, staří pardálové nasedli do svých »medvědů« za miliony a okamžitě uháněli pryč. Závora se zvedala před modely GLE Kupé, levnějším GLC Kupé, mastodontem třídy G...

Zatímco část sparťanů ještě nosí zavazadla do hlavní budovy tréninkového centra, mazáci odjíždí. Mezi nimi se kolem závory prosmýkne i jeden člen týmu na koloběžce.
Zatímco část sparťanů ještě nosí zavazadla do hlavní budovy tréninkového centra, mazáci odjíždí. Mezi nimi se kolem závory prosmýkne i jeden člen týmu na koloběžce.

A mezi všemi těmi luxusními mercedesy s vyhřívanými sedačkami a volanty vyrazila do chladné noci koloběžka. Rozpoznat jejího šoféra bylo skrz čepici a šátek přes mrznoucí obličej nemožné – nicméně mladí ještě makali a on se už ve sparťanské soupravě prodíral tmou. Dokonalosti překážel už jen elektrický pohon vehiklu a také to, že jezdec zůstal osamocen. Po bezkrevném výkonu na Slovácku by si totiž zasloužili dupat – jak se odrazu na koloběžce říká – všichni letenští plejeři. Pak by si při hlazení asfaltu podrážkou vynahradili to, na co láteřil kouč Vrba: „Celé mužstvo odehrálo zápas bez kontaktu.“

SESTŘIH: Slovácko - Sparta 4:0. Demolice! Jurečkova show obnažila mizerné Letenské
Video se připravuje ...