Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Manželka brankáře Saláka Míša: Strach o milovanou babičku (97)!

Autor: ljš

Prožívá obrovské obavy a doufá v zázrak! Manželka brankáře pražské Sparty Alexandra Saláka Michaela upíná všechny své naděje k českobudějovickým lékařům, kteří bojují o život její milované babičky Blaženky (97). Hrdinka Paměti národa onemocněla covidem.

Míša na svém instagramu před několika dny napsala, že stav babičky, která žije v jižních Čechách, byl natolik vážný, že jí musela zavolat záchranku.

V nemocnici ale došlo k výraznému zlepšení a Salákovi si v pondělí vyslechli zprávy plné naděje. O den později už ale bohužel bylo všechno jinak. „Babičko naše milovaná, posíláme všechnu sílu, energii a lásku, co máme! ❤️ Ani v tom nejhorším snu si nedovedu představit, že už bych nikdy s tebou nemohla mluvit. Poslední hodiny a i ty další, co přijdou, budou plné strachu a úzkosti. Věřím ale, že se zázraky dějí! ❤️ Musí!“ napsala zdrcená Salákova manželka.

Pod příspěvkem se jí okamžitě dostalo obrovské vlny podpory. Míša o své babičce, která je na svůj věk velmi vitální, s láskou píše velmi často. Nedávno se také pochlubila pořadem, který o ní natočila Paměť národa, ve kterém paní Blaženka vypráví o své životě a zejména děsivém bombardování, které během válka přežila.

Syn Alexandera Saláka se kvůli vrozené vadě nemůže věnovat kontaktním sportům.
Syn Alexandera Saláka se kvůli vrozené vadě nemůže věnovat kontaktním sportům.