Alois Hadamczik
22. listopadu 2021 • 21:58

Je výsměch a ostuda, že si trenéři jako Jandač a Kalous sami nevědí rady

Vstoupit do diskuse
6
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ ALOISE HADAMCZIKA | Ptám se, kam spěje český hokej. Podle některých lidí ze svazu za vše špatné mohou kluby a přitom si tam vyhozené trenéry berou k sobě do různých funkcí. A ve velikých klubech jako jsou Sparta nebo Kometa máme trenéry, kteří si nevědí rady a na pomoc si musí přizvat bývalé kolegy nebo dokonce majitele klubu. Je to k smíchu, zároveň je to trapné. Zcela upřímně, je to velká ostuda.



Kdyby měl Jandač soudnost, zachová se jinak. Jak? To ať si každý čtenář domyslí sám. Na Spartě má možná nejlepší kádr v zemi, na soupisce nevidím jediné slabé místo, přesto se tým pod ním trápí v druhé polovině tabulky. Kouč neví, co s tím a prosí Miloše Hořavu, aby zvedl výkonnost týmu a kočíroval kabinu. Do toho poví do novin, že kdyby Miloš nepřišel, rezignuje. Takhle ale zůstává...

To je obrovský trapas. Vést Spartu je pocta, podle toho musím i vystupovat. Jak mohl být takový trenér v nároďáku, když si sám neumí pomoci v lize? V klubu, kde jsou vynikající podmínky, špičkový kádr, s nímž snad ani nejde být mimo první čtyřku.

Jak by řekl Ivan Hlinka, někdy je lepší nechat hráče hrát a tolik jim do toho nekecat. Kdyby si to ti kluci vedli sami, nemůže to být horší.

Trenér Jandač buduje Spartu

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
6
Články odjinud


Články odjinud