Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Puskarčíková po mrazivém sprintu prozradila: Tři tajné triky!

Autor: sm

Mrzne, až praští! Češí biatlonisté ve švédském Östersundu musí čelit pořádné zimě a jak někteří příznávají, takovou „kosu“ ani nečekali. Mezi těmi, kteří se zimou při závodech Světového poháru bojují, je i Eva Puskarčíková, která se s fanoušky podělila o své tipy na to, jak v neskutečném chladu přežít.

Počasí v Östersundu v těchto dnech klesá někdy až k minus 10 stupňům, což je teplota, při které už chlad pocítí snad i ti největší milovníci zimy. Mezi ty by sice biatlonisté měli tak trochu patřit, ale také oni mají své limity. 

Přesto se Evě Puskarčíkové ve sprintu nebývale dařilo. Nechybovala ani jednou a skončila jedenáctá. „Tak, upřímně, toto jsem ani já nečekala. Zima, že by psa nevyhnal, boj sám se sebou vůbec vylézt ven z hotelu, což jsem nakonec zvládla, ale jela jsem alespoň ve vestě,“ přiznala slavná biatlonistka.

„Jak to komentoval Ondra Mánek, když mě zahlédl v TV: ‚Tak ta už chce na starý kolena hlavně to pohodlí a teplo‘. No a?“ smála se blondýnka. Ta s fanoušky sdílela na svém instagramovém účtu dva obrázky.

„Druhá fotka zase ukazuje hack na zmrzlé ruce, bez kterého bych to tu zřejmě nepřežila. Poté však doporučuji utřít do sucha ručníkem,“ napsala Puskarčíková. Fígl je v tom potřít si ruce pořádně sněhem.

Eva také vzpomněla svou někdejší parťačku: „To, co nevidíte, je další hack, který jsem podědila od Verči Vítkové. Když pod kombínu lupneš silonky, jsi jako v ráji, hřejí, ale nesvírají. A ono jo! Doporučuji alespoň 40 DEN, to snese i praní.“

Eva Puskarčíková prozradila svoje tipy na to, jak přežít švédskou zimu.
Eva Puskarčíková prozradila svoje tipy na to, jak přežít švédskou zimu.