Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Eva Krpálková prozradila vánoční přání svého olympijského šampiona: Chce striptýz u plotny!

Autor: zal

Měsíc před Vánoci marně hloubá, co svému hrdinovi Lukáši Krpálkovi (31) pořídit pod stromeček. Až když paní Eva (29) požádala o radu veřejnost, vyjádřil se jí sám šampion z Tokia. A ještě teď se oba možná červenají...

Má mu »naježit« ponožky, papuče nebo svetr se soby? „Já jsem letos bez nápadu a Luky klasicky nic nechce,“ povzdychla si Eva Krpálková na Instagramu a vyzvala své sledující: „Hoďte mi sem, prosím, nějaké tipy na dárek pro vaši polovičku.“

Pár doporučení se jí obratem sešlo: Kurz přežití, škola smyku, kožená peněženka, šlehač mléka. Pořád to nebylo ono. Nakonec se ale rozhoupal sám Lukáš a stálo to za to. „Uvařit oběd nahoře bez,“ přispěchal se svým sexy vánočním přáníčkem, které Evu očividně rozesmálo. „Konečně se vyjádřil,“ chichotala se nad odpovědí.

Manželé Krpálkovi a jejich dokonalé souznění
Manželé Krpálkovi a jejich dokonalé souznění

Ono to žádné velké překvapení není, protože motto »láska prochází žaludkem« platí u Krpálkových dvojnásob. Právě vařením totiž Eva kdysi Lukáše okouzlila. „Když jsme spolu začínali a jel jsem na závody, tak jsem musel pokaždé odjíždět s nějakou zásilkou – navařenou nebo napečenou. Když jsme spali u sebe, ráno jsem se probudil a na stole byla snídaně. Musím říct, že tímhle si mě hodně získala,“ řekl Lukáš loni v rozhovoru pro Aha!

Dva roky randění a šest let manželství posunulo kulinářské zvyklosti na jinou úroveň. A legenda juda tomu nasadila striptýzovou třešničku.