Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Covidem postižený Messi: Z**raný virus! Nakazil se na párty v Argentině?

Autor: sm

Vánoce oslavil Lionel Messi v Argentině, nový rok začne v karanténě. Francouzský fotbalový klub PSG oznámil, že čtyři hráči v kádru byli pozitivně testováni na covid a jedním z nich je také slavný fotbalista. Podobné komplikace se nejspíš po svátcích, které většina sportovců trávila se svými blízkými, daly čekat. Jenže u Messiho to trochu vypadá, jako kdyby šel viru naproti...

Lionel Messi trávil tak jako každý rok svátky v Argentině. S přáteli si užíval sluníčka a na večer si vyrazil z kopýtka. Fotkou z párty se mimo jiné pochlubil také svým fanouškům na sociálních sítích.

Argentinci v posledních dnech bojují s enormními přírůstky nově nakažených. Je proto docela dobře možné, že „novoroční dáreček“ si Messi přivezl ze své domoviny. 

Je ironií, že na Silvestra sdílel Messi příspěvek, kde na korona virus nadával a zmiňoval svůj vděk za to, že se má dobře: „Mohu být jen vděčný za vše, co jsem v roce 2021 zažil. Tím spíš, když spousta lidí prožívala opravdu špatné časy kvůli tomu z**ranému viru, který nikdy nekončí. Doufám, že rok 2022 přinese hodně zdraví, které vám všem přeji do nového roku. Objímám všechny!“

Sám Argentinec je momentálně v izolaci, stejně jako další tři hráči, kterým test na koronavirus také vyšel pozitivně. Pondělní zápas proti Vannes je tak pro „covidovou čtyřku“ passé.

Pařížané se v prvním letošním zápase nemohou na hřišti spolehnout ani na Neymara , který bude po poranění vazů v levém kotníku pokračovat v rehabilitacích doma v Brazilii. Klub oznámil, že s návratem fotbalového esa k trénování počítá za tři týdny.