Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Den blbec biatlonistky Charvátové: Vyjela jsem na špatných lyžích!

Autor: ptr

Prožila nepovedený závod. Vše co se mohlo zkazit, se zkazilo. Lucie Charvátová byla v cíli sprintu v Oberhofu pořádně naštvaná. Konečné 76. místo jí náladu určitě nevylepšilo. Po frustrujícím zážitku si v televizním rozhovoru nebrala servítky a přiznala, že Oberhof rozhodně není její oblíbené místo.

Závod, který pro české reprezentantky dopadl všelijak. Celkem spokojené zřejmě mohou být Markéta Davidová na jedenácté pozici a Jessica Jislová na dvacáté. Zbytek národního týmu zřejmě snil o lepším umístění, ale nejvíc roztrpčená byla právě Charvátová . „Já ani nevím, jak mám vyjádřit, že to tady tu fakt nemám ráda,“ spustila hned na úvod.

„Nejdřív jsem vystartovala na tréninkových lyžích, takže ke konci prvního kola mi je trenéři vyměnili za závodní, takže tam jsem samozřejmě ztratila nějaký vteřiny,“ popisovala zklamaně, že měla trable od samého úvodu.

„A když jsem vyjížděla ze střelnice, tak jsem ještě přetrhla poutko, takže jsem ještě měnila hůlku. Víc smůly už jsem dneska opravdu mít nemohla. A pak jsem to ani nepodtrhla to střelbou, takže hrůza,“ pokračovala ve výčtu všech potíží, které ji v Oberhofu potkaly. „Dělala jsem, co jsem mohla, ale štěstí mi nepřálo ani trochu,“ uzavřela svou výpověď.

Lucie Charvátová
Lucie Charvátová