Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Ronaldova Georgina promluvila: Rande s parukou, boj s luxusem i detaily prvního setkání

Autor: sm

Vysnila si prince a má ho! Georgina Rodriguezová ve své show na Netflixu prozradila pikantnosti o vztahu s jedním z nejúspěšnějších  fotbalistů světa, Cristianem Ronaldem. Do detailů prozradila jak vypadalo jejich první setkání a popsala, jak se postupně z holky, která nemá nic, stávala ženou, která má všechno. Nevynechala ani perličky z rande.

„S Cristianem jsme se poznali jednou ve čtvrtek v létě. Šla jsem do práce ke Guccimu. Ten den jsem v práci končila v pět. Zavolal mi kolega a řekl ‚Gio, mám dovolenou, ale přijde jedna z mých zákaznic, aby si koupila kabát. Prosím tě, zůstaň ještě půl hodiny a postarej se o ni,“ popsala půvabná brunetka okolnosti, které ji do života přinesly muže snů.

„A když už jsem z obchodu odcházela, objevil se krásný chlap, co měl skoro dva metry. Byl s ním malý kluk a pár kamarádů. Úplně jsem ztuhla. Junior se postavil přede mě a extra zdvořile mě pozdravil. Pak se začal smát. Strašná sranda. Malý kluk pozdraví mladou hezkou ženskou,“ líčila Georgina, která se skoro bála na Cristiana znova podívat. „A já měla najednou motýlky v břiše,“ dodala. „Přeskočila jiskra a od té doby jsem ji měl plnou hlavu,“ dodal s úsměvem Ronaldo, který se záhy stal zákazníkem své budoucí partnerky.

Podle slov Georginy se později viděli na různých akcích a trvalo zhruba dva měsíce, než pár vstřebal osobní chemii a oficiálně se dal dohromady. Začátky jejich vztahu přinesly spoustu úsměvných situací.

„Jezdila jsem do práce autobusem a večer mě vyzvedával v Bugatti,“ popsala Georgina. „Vím, co mám za auto, tak přece svou holku nebudu vyzvedávat taxíkem,“ usmíval se Ronaldo, kterého podle jeho slov zaujalo především to, jak krásná a vyspělá Georgina na svůj věk byla. Navzdory tomu, že pár dělí devět let, slavnému fotbalistovi se líbilo, jak má brunetka vše v hlavě srovnáno.

Jednou prý navíc Ronaldo pozval Georginu na večeři, aniž by tušil, že už jeho vyvolená jedla. Odmítnout ale nechtěla, a tak si se slavným Portugalcem ráda dala druhou večeři.

Mezi jiné humorné zážitky patřila třeba společná návštěva Disneylandu. Ronaldo dorazil do Paříže v přestrojení, měl paruku a šálu. Jenže ani to mu nestačilo. Na jedné z atrakcí mu paruka spadla, šála se rozvázala a lidé okamžitě poznali, že se před nimi objevil Cristiano Ronaldo. Útočník Manchesteru United ale přiznává, že to byla jedna z nejzábavnějších chvil, jaké spolu zažili a moc si zážitek užil včetně hry na schovávanou, kterou s veřejností a novináři svou snahou o maskování hrál.

Ronaldovi mimo jiné připadal příběh Georginy podobný tomu, jaký si zažil on sám. Jeho láska většinu svého života prožila ve skromných podmínkách. Tím více zpočátku bojovala se vším tím luxusem, který jí život po boku fotbalisty nabídl. Včetně velikosti jeho domu.

„Když jsem byla u Cristiana poprvé, ztrácela jsem se tam,“ přiznala. Cesta do kuchyně pro vodu a návrat zpět do obýváku, ji podle jejich slov ze začátku trval třeba půl hodiny. Časem se ale začala orientovat. 

V dokumentu mimo jiné odkrývá pár i svůj přístup k dětem, které jsou pro ně středobodem vesmíru. Nejstarším z nich je Cristiano Junior, který Georgině v jednu chvíli během show zavolal, že stráví nějaký čas se svou „holkou“. „A nemám vám připravit svačinu?“ vtipkovala přítelkyně slavného fotbalisty s tím, že mu musí děvče schválit, když má být její budoucí tchyní.

Samotná show je pak ověnčena luxusem, ve kterém Ronaldo žije a hýčká jím své nejbližší.