Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Ronaldo dělá pro kondičku vše: Pořídil si kyslíkovou komoru!

Autor: sm

Portugalská fotbalová hvězda je dobře známá tím, že dbá na svou životosprávu a své tělo si hýčká každým coulem. Ostatně je to právě ono, které Cristianu Ronaldovi spolu s fotbalovým talentem vydělalo neskutečné jmění. Část peněz teď hvězda Manchesteru United investovala do nákupu kyslíkové komory...

Informaci o nákupu kyslíkové komory přinesl deník The Sun, kterému to potvrdil zdroj z Ronaldova okolí.

„Každý ví, že Cristiano je fanatik do fitness a je zcela oddaný tomu, aby byl v té nejlepší formě, v jaké může být. Kyslíkové komory už ve své kariéře používal, ale ve Spojeném království je nesežene tak snadno. Takže se rozhodl, že si jednu koupí a nechá si ji instalovat u sebe doma,“ uvedl zdroj.

Slavné portugalské eso tak může v pohodlí svého domova dýchat čistý vzduch a zvýšit množství kyslíku rozpuštěného v krvi. Zavření v hyperbarické komoře je pro tělo prospěšné. Podpoří se tím účinnost bílých krvinek při boji s infekcemi, urychluje hojení po úrazech nebo zesiluje  působnost antibiotik.

VIDEO: Během pobytu v komoře můžete klidně sledovat televizi:

Ronaldo není první celebritou, která si domů pořídila kyslíkovou komoru. Kdysi se v této souvislosti spekulovalo také o zpěváku Michaelu Jacksonovi, který měl podobný stroj vlastnit. Kyslíkovou komoru navštěvoval například i Karlos Vémola, který ji využíval při zotavování po úrazu.

Cristiano Ronaldo si domů kyslíkovou komoru.
Cristiano Ronaldo si domů kyslíkovou komoru.