Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Krásná Vonnová se vzepřela sprostému obvinění: Díky za kompliment!

Autor: ris

Slavná sjezdařka a olympijská expertka americké televize NBC Lindsey Vonnová (37) sice nedá bez make-upu ani ránu, ale plastika? To zase brrrrr! A tak se pětinásobná vítězka velkého křišťálového glóbu za celkový triumf ve světovém poháru lehce nakrkla, když jí jeden z fanoušků nařkl z návštěvy estetické chirurgie.

Ve studiu to vítězce z Her ve Vancouveru před dvanácti lety sluší náramně. Maskérky zámořské z ní udělaly skoro královnu krásy. A zaujalo to i diváky. „Lindsey Vonnová je k nepoznání. Zlehka si nechala opravit obličej,“ chechtal se jeden z fanoušků na Twitteru a opovrhavě dodal: „Je smutné sledovat, jak si stále ještě mladé ženy uchylují k tak razantním zákrokům.“

Ano, Američanka má s medicínou bohaté zkušenosti. Během kariéry si lámala kosti, trhala vazy, takže by se bez pomoci lékařů teď sotva postavila na nohy. „Ovšem nikdy mi nikdo nic nedělal s obličejem. Dokonce nemám ani botox! Takže díky, beru to jako kompliment, že i ve svém věku vypadám k světu,“ nenechala se rozhodit půvabná blondýnka.   

Lindsey Vonnová je expertkou televize NBC
Lindsey Vonnová je expertkou televize NBC