Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hlaváčková byla k fanouškům upřímná: Druhé dítě? Nejde to!

Autor: sm

Elitní tenistka Andrea Sestini Hlaváčková sice pověsila aktivní kariéru na hřebík, ale v soukromém životě se rozhodně nenudí. Kromě toho, že se v minulosti účastnila soutěže Stardance se jí o zábavu stará dvouletá dcerka Bibi. K té by si bývalá grandslamová šampionka přála sourozence, ale jak sama přiznala, tyhle plány kvůli zdraví ještě musí nějakou dobu počkat.

Hlaváčková se k tématu vyjádřila na svém instagramovém účtu, kde dala fanouškům prostor se ptat na cokoliv, co je napadne. Vzhledem k tomu, že citelnou část obsahu, který bývalá tenistka na svých sociálních sítích sdílí, zahrnuje i roztomilou dcerku Isabelle, kterou spolu s italským manželem oslovují Bibi, příznivce zajímalo, jestli se do budoucna holčička dočká sourozence...

„Chtěla bych, aby Bibi měla sourozence, jen to teď ze zdravotních důvodů nejde. Tak uvidíme v zimě, jestli se budeme moct začít snažit. Já to beru ale tak, že jedno štěstí už doma mám,“ odpověděla upřímně tenistka, která svými videi a příhodami s dcerkou Bibi často baví své sledující. Také oni by určitě byli moc rádi, kdyby se Andree její přání splnilo.

Už delší dobu Hlaváčková na sociálních sítích zmiňuje také stěhování do nového domečku, a tak by na větší rodinu bylo pak určitě i dost místa. Ostatně, jak sama šampionka přiznala, obojí je zahrnuto v jejich plánech na letošní rok: „Cílem je se přes jaro a léto přestěhovat do nového bydlení, hodně cestovat a mít dost, ale ne moc, pracovních závazků. Když ukončím rok s větším bříškem, tak budeme všichni moc spokojeni a když ne a budeme moct cestovat a zdraví, tak budeme taky spokojení,“ rozepsala se Sestini Hlaváčková, které s tímto přáním drží fanoušci palce. 

Příznice pak také zajímalo, jak vypadá výchova dcerky v domácnosti, kde mají oba rodiče jiný rodný jazyk. Zatímco Andrea je českou rodilou mluvčí, její manžel Fabrizio je Ital. „Bibi s námi mluví anglicky i česky, protože je manžel cizinec a my doma spolu mluvíme anglicky. Jednu dobu to byla jen čeština a teď je to jen angličtina, ale necháváme to běžet přirozeně a vystavujeme ji oběma jazykům pořád dokola každý den. Italsky jen trošku rozumí a říká jen některý slovíčka,“ popsala tenistka, která tradičně pobavila svým nadhledem, když přišla řeč na manžela.

Blondýnka přiznala, že se jejich cesty spojily díky tenisu před 13 lety. A byla to láska na první pohled! Fabriziová italská krev se ale při hádkách nejspíš nezapře: „Máme italskou domácnost. Při poslední výměně názorů padala omítka,“ smála se bývalá tenisová hvězda.

Andrea by si přála větší rodinu. Teď to kvůli zdraví ale nejde..
Andrea by si přála větší rodinu. Teď to kvůli zdraví ale nejde..