Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Šílený Pljuščenko oslavoval diktátora Putina! Okupanti skončí v pekle, vzkázali mu

Autor: ris

I takhle to může dopadnout, když devětatřicet let v kuse posloucháte propagandistické žvásty. Krasobruslař Jevgenij Pljuščenko vyhrál sice dvě olympiády, tři mistrovství světa a sedm evropských šampionátů, v hlavě má ale místo mozku Putina. Jak jinak si vysvětlit, že v pátek na počest ruského prezidenta při jeho projevu na stadionu v Lužnikách mával z tribuny ruským praporem jako šílenec.

Jeden z nejúspěšnějších krasobruslařů historie už definitivně ztratil soudnost. „Ve dvou arénách přišlo na podporu Ruska 200 tisíc lidí,“ ujišťoval na instagramu blonďatý démon, který nechce ani na vteřinu připustit, že jeho mocipán páchá na západ od Moskvy nechutná zvěrstva!

To Pljuščenko se má pod křídly svého diktátora jako v bavlnce. Život v luxusu, peněz jako želez, jen to trénování svých nástupců by mu mohlo jít líp. Na Bělorusy, s nimiž se v následujících letech budou jeho svěřenci utkávat, by to ale mohlo stačit. A tak v Lužnikách z plna hrdla zpíval hrdě Internacionálu!

„Okupanti skončí v pekle,“ vzkázali mu pak na sociální síti normálně smýšlející lidé planety. „Přiznej porážku a rychle uteč,“ radí mu jeden z nich. „A vůbec, jak je možné, že používáš instagram? Pokud podporuješ svoji vládu tak moc, jak propaguješ, neměl by si sem sdílet příspěvky,“ podivoval se další z nich.

Marná snaha!

Jevgenij Pljuščenko s přáteli se vydali na stadion Lužniki, aby zde podpořili "mírovou" misi diktátora Putina na Ukrajině
Jevgenij Pljuščenko s přáteli se vydali na stadion Lužniki, aby zde podpořili "mírovou" misi diktátora Putina na Ukrajině