Pavel Bárta
19. března 2022 • 04:40

Plzeň čeká další třesk! Končí střelec i půlka obrany. Vrátí se Straka?

Autor: Pavel Bárta
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Olomouc - Sparta: Krejčího hlavička jako kulka za Stoppenova záda, 0:2!
Hradec Králové - Slavia: Zmrzlý předběhl Harazima a zvyšuje na 2:0 pro sešívané
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přízrak brzkého konce znovu ožil. Plzeň přišla stejně jako loni v závěru základní části extraligy o přímý postup do čtvrtfinále play off a z předkola se neprobila přes Mladou Boleslav. „Bude to hodně bolet. Chtěli jsme jít na Spartu, takhle můžeme jít akorát… domů,“ shrnul Peter Čerešňák, který nosil na dresu kapitánské céčko. Slovenský bek v týmu podle všeho končí, stejně jako nejproduktivnější hráč Michal Bulíř. Otřásá se pozice trenérů Václava Baďoučka a Miloše Říhy.



Před měsícem pomohl Slovensku k zisku bronzových medailí na olympiádě. V extralize ale zažil Peter Čerešňák s Indiány další hořký konec. Na Mladé Boleslavi ztroskotali až v pěti zápasech, ne ve třech jako loni s Olomoucí. V konečném důsledku to však je prašť jako uhoď. „Bojovali jsme, máme kopu mladých hráčů. Doufám, že do dalších let si to budou pamatovat a posune je to,“ řekl. Rozhodující gól série obstaral mladoboleslavský bijec Miloš Kelemen, který v Pekingu nastupoval za slovenskou reprezentaci s hvězdou plzeňské obrany.

„Pátý zápas byl úplně stejný jako předchozí čtyři. O jeden gól, bylo to na hraně. Boleslavští v závěru hráli velice obětavě, tak, jako se v play off má. Spoustu puků zblokovali. Nebudeme se na nic vymlouvat. Bojovali jsme, ale bohužel. Boleslav byla šťastnější, prosadila se střelecky víckrát a postupuje,“ soukal ze sebe Čerešňák.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud