Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno 22°C

Trable bývalé fotbalistky Solové: Pod vlivem za volantem auta, kde měla své děti!

Autor: čtk

Bývalá hvězda americké fotbalové reprezentace Hope Solová byla zatčena za řízení pod vlivem. Čtyřicetiletá někdejší brankářka ztratila vědomí na parkovišti obchodního centra ve Winston-Salemu za volantem auta, na jehož zadních sedadlech byla její dvouletá dvojčata.

Mistryně světa a dvojnásobná olympijská vítězka Solová byla podle agentury AP obviněna z řízení pod vlivem, kladení odporu a zneužívání dětí. Po zatčení byla propuštěna, soud byl stanoven na 28. června.

Na základě informací kolemjdoucích byla Solová bezvládně za volantem vozu více než hodinu, zatímco motor stále běžel. Policista z ní cítil alkohol a ona sama odmítla podstoupit test střízlivosti. Byla jí ale odebrána krev.

Solová odehrála za americkou reprezentaci 202 utkání, v nichž vychytala 153 výher a rekordních 102 čistých kont. V průběhu kariéry měla problémy s disciplínou a má za sebou zatčení za napadení. Z reprezentace USA byla vyřazena poté, co na olympijských hrách označila za zbabělce švédský tým, který favorizované Američanky porazil na penalty ve čtvrtfinále.

Bývalá hvězda americké fotbalové reprezentace Hope Solová
Bývalá hvězda americké fotbalové reprezentace Hope Solová