Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Krásná dívka z ringu vyzývá Putina na souboj: Budu agresivní!

Autor: ptr

Je ozdobou boxerských zápasů, ale nyní zatoužila okusit to, co propaguje. Nádherná »ring girl« Jiselle Arianneová (28) vyzývá na souboj samotného prezidenta Ruské federace Vladimira Putina (69). A slibuje, že bude pořádně agresivní!

Arianneová i další kolegyně z Bally Sports byly dotázány během akce v americkém Orlandu, koho by vyzvaly na duel. I když ostatní odmítly sdělit, zda někdo takový existuje, tak krásná Jiselle příliš neváhala. „To je dobrá otázka. Je jich tolik. Ale vybrala bych Putina . Byla bych agresivní!“ Vybrala si jednoho z nejmocnějších mužů světa, který nařídil invazi na Ukrajinu. 

Putin se mohl donedávna pyšnit čestným černým páskem v bojovém umění taekwondo. Ten mu však byl Mezinárodní federací taekwonda (ITF) odebrán právě kvůli jeho invazi. „ITF důrazně odsuzuje brutální útoky na nevinné občany Ukrajiny, které jsou v rozporu s vizí světového taekwonda ‚Mír je vzácnější než triumf‘ a hodnotami respektu a tolerance světového taekwonda,“ stojí v oficiálním prohlášení.

Dívka z ringu však není jedinou vyzývatelkou. Už před ní měl stejný nápad jeden z nejbohatších lidí světa Elon Musk. Ten vyzval ruského vládce k boji a odměnou měla být Ukrajina. Tato výzva přinesla velký mediální ohlas a známý moderátor a komentátor Joe Rogan přislíbil, že Muska dokonale připraví.

Krásná »ring girl« Jiselle Arianneová
Krásná »ring girl« Jiselle Arianneová