Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Biatlonistka Puskarčíková ukázala luxusní postavu: Hláška roku!

Autor: ptr

Po konci kariéry přichází čas zkoušet nové věci. Stejný pohled na věc má i jedna z nejlepších českých biatlonistek posledních let Eva Puskarčíková (31). Se svým přítelem, taktéž biatlonistou, Thomasem Bormolinim (30) vyrazila na dovolenou na exotický africký ostrov Mauricius. Tam se rozhodla pochlubit světu svou vysportovanou postavičkou, což pro ni byl pořádný krok z komfortní zóny.

S humorem sobě vlastním svou promenádu také okomentovala. „Pozor, dneska ne Mitch, ale Pamela. A když nemáš prsa, dej tam aspoň p*del,“ pobavila své fanoušky narážkou na slavnou roli Pamely Anderson v seriálu Pobřežní hlídka. Nutno podotknout, že i přes ukončení aktivní kariéry se stále může chlubit parádní postavičkou a italskému sympaťákovi může každý muž závidět.

„Dnes jsem vyšla ze své komfortní zóny a prvně se dala takhle v plavkách na instagram. Asi jsem ještě stará stydlivá škola, vždyť já tenkrát místo Školky ještě koukala na Kuřátka,“ uvedla na vysvětlenou, že učinila velký krok v překonání své ostýchavosti. První pokus Evče vyšel a její fanoušci jistě s radostí přivítají další podobné momentky, kde je potěší nejen svým nezaměnitelným a kouzelným úsměvem.

Eva Puskarčíková se pochlubila výstavní postavičkou
Eva Puskarčíková se pochlubila výstavní postavičkou

Seznam se: Puskarčíková prozradila oblíbený seriál, počet tetování a tip na rande
Video se připravuje ...