Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Dojemné překvapení pro loučící se Puskarčíkovou: Tohle Eva nečekala!

Autor: sm

Slzy dojetí! Eva Puskarčíková (31) má za sebou velký den, během kterého oznámila, že po sezóně pověsí běžky i pušku na hřebík. Jednou z věcí, které ji biatlon v životě dal, je kromě úspěchů a lásky také řada skvělých přátel. Část z nich, v čele s Ondřejem Mánkem, si pro Evu během náročného dne připravila překvapení!

Biatlonoví fanoušci roní slzy. Eva Puskarčíková se rozhodla, že v další sezóně už zpátky na trať nevyjede. Usměvavá blondýnka se momentálně kvůli závodům nachází v Norsku, kde ji překvapil její kamarád, biatlonista Ondřej Mánek.

Jak sama Eva přiznala, poslední dny se kvůli svému rozhodnutí oopustit biatlonovou scénu topí v slzách. Ondra se tak se společnou kamarádkou Lenkou rozhodl stát osobně po jejím boku. Spolu s Markétou Davidouvou totiž tvoří nerozlučný kvartet,.V tento důležitý den samozřejmě využijí také speciální čepice s podobiznou celé party, které si nechali vyrobit.

Seznam se: Puskarčíková prozradila oblíbený seriál, počet tetování a tip na rande
Video se připravuje ...

„Tak dlouho plánuješ udělat někomu, koho máš k**evsky rád brutální překvapení, až se to najednou po několika měsících plánování stane sakra realitou! Je skvělé tady být. Víc asi zatím nenapíšu, nějak mě to dojímá…“ vyznal se Mánek krátce předtím, než Puskarčíková svůj konec kariéry oznámila na instagramu.

Mankův příspěvek sdílela na svém profilu také biatlonová diva Markéta Davidová. Ta k sobě přidala i vyjádření Puskarčíkové, ke kterému připojila emoji dvou zlomených srdcí. Tím vystihla nejspíš nejen své vlastní pocity, ale také aktuální stav duší biatlonových fanoušků...