Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno, déšť 19°C

Pyšné krásky třineckých hokejistů: Do Prahy si vypravily speciální autobus

Autor: sm

O takový moment se nemohly nechat ochudit! Pávabné manželky třineckých hokejistů během posledních chvil úspěšné sezóny stály po boku svých »ocelových bojovníků«. Do hlavního města se vypravily společně a podle sociálních sítí se cestou dobře bavily!

Cesta za titulem byla sice dlouhá, ale cesta do Prahy taky! Družina manželek a partnerek třineckých hokejistů si to zpříjemňovala nejlépe, jak mohla. U Werk arény naskočily všechny do jednoho autobusu a do hlavního města se vydaly společně. Už po cestě se naladily na vítěznou vlnu a popíjely šampaňské.

Některé z nich přitom do autobusu nasedly po hodně dlouhé době. „Tak v autobuse už jsem dlouho neseděla. A ještě déle nepracovala. No, pro Marka všechno. Pro naše finále všechno. Směr Praha,“ napsala na sociální sítě modelka Petra Poláková, která si s sebou snaživě vzala notebook.

Fanoušci Třince vítají šampiony doma
Video se připravuje ...

Třinecké tažení do Prahy si užila také Kundrátkova manželka Annalah. Kanaďanka se na cestu pořádně vyparádila a po závěrečné siréně v O2 Aréně se na jehlách svalila do zlatých konfet na ledě. Pořízenou fotografií pak skvěle vystihla slezskou chuť vítězství.

Dámskou jízdu si užívala i Chmielewského manželka Paulina nabo partnerka Davida Musila, Kristýna. Účastnice show Masterchef dala prostřednictvím svých příspěvků nahlédnout do kabiny, kde propukly oslavy.

Daňo měl podporu ve své partnerce Petře
Daňo měl podporu ve své partnerce Petře