Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Plekancovi k synovi pogratuloval i parťák Jágr: Tohle jsi slíbil a nesplnil!

Autor: sm

Sotva se Jaromír Jágr vrátil z Říma, doputovala k němu radostná novina o tom, že rodina Tomáše Plekance a Lucie Šafářové se rozrostla o nového člena, kterým je novorozený syn Oliver. Hokejová legenda nelenila a rodičům do Brna poslala gratulaci, ve které si tradičně neodpustila svůj humor!

Oznámení o tom, že Oliver přišel na svět, poslali Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec do světa v pondělí odpoledne pomocí sociálních sítí. Pod fotkou, na které dcerka Leontýnka (2) dohlíží na novorozeného brášku, se ihned začaly kupit gratulace. O tu nejvtipnější se ale postaral o den později sám majitel kladenských Rytířů.

„Gratuluji k narození miminka a přeji celé rodině hlavně zdraví. Ať je celá Vaše rodina šťastná,“ napsala legenda na oko stroze. Kdyby hokejista zůstal jen u takto krátké gratulace, nejspíš by přivedl své fanoušky k údivu. 

„Jen tobě jsem chtěl, Pleky, napsat, že jsi mi dal dva sliby. Ten první byl, že zařídíš a pohlídáš, aby porod proběhl až po naší baráži o udržení extraligy. To jsi splnil,“ těšilo Jágra. „Druhý slib byl, že pokud se zachráníme a narodí se syn, bude se jmenovat Jaromír. To jsi nesplnil,“ vyčinil Jaromír svému hokejovému parťákovi, se kterým v závěrečné fázi sezóny zachránili Kladnu účast v extralize.

„Já se nezlobím. Na děti jsi pořád ještě mladý, tak máš ještě šanci splnit to příště,“ vtipkoval Jágr s dovětkem, aby si radostnou chvíli rodina užila. 

Pro Lucii Šafářovou je syn Oliver druhým dítětem. Společně s Plekancem vychovává ještě dcerku Leontýnku. Kladenský hokejista má pak ještě z předešlého manželství se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou syny Matyáše a Adama.

Plekancovi přivítali syna Olivera
Plekancovi přivítali syna Olivera