Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šafářová s Plekancem už mají miminko doma: Utajený porod!

Autor: sm

A rodina je kompletní! Lucie Šafářová a hokejista Tomáš Plekanec se dočkali druhého společného potomka. Bývalá tenisová šampionka porodila chlapečka, ze kterého už se doma raduje nejen sestřička Leontýnka (2), ale určitě taky nevlastní bráškové Matyáš (10) a Adam (6). 

Šťastní rodiče oznámili novinku na sociálních sítích, kde se pochlubili fotkou malé Leontýnky u postýlky. "Malý bráška už je s námi! Vítej v té naší sportovní rodině, Oliverku! ❤️Jsme moc šťastní, že tě máme!" napsala šťastná maminka Lucka, která s manželem dokázala utajit nejen pohádkovou svatbu, ale dlouho také zprávu o svém druhém těhotenství. 

Na čas si sportovní pár dal i s oznámením Oliverkova narození a vše dal fanouškům vědět až po návratu z domů z porodnice. Brněnským zdravotníkům ale bývalá tenistka samozřejmě náležitě poděkovala. 

Přidala také i druhý snímek, na kterém drží všichni členové rodiny novorozeného Olivera za ruku, zatímco ho šťastný tatínek a kladenská opora chová v náručí.

Pro pár jde o druhé společné dítě, tím prvním je dcera Leontýna. Z předešlého vztahu má pak ještě Tomáš dva syny se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou . Ta poté, co se Tomášovi a jeho nové ženě narodila první dcerka, sdílela na svých soicálních sítích gratulaci.

Tomáš Plekanec je čtyřnásobným otcem
Tomáš Plekanec je čtyřnásobným otcem