Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Plekanec odhodil hokejku do kouta: Hledám sparing na dva měsíce!

Autor: ptr

Hokejová sezóna pro něj byla velmi dlouhá, ale měla úspěšnou tečku. Tomáš Plekanec (39) dokázal se svými parťáky zachránit své milované Kladno v naší nejvyšší soutěži a teď nadešel čas odpočinku. Hokejky letěly do kouta a Tomáš už se těší i na jiné sportovní vyžití.

Není žádným překvapením, že se plánuje věnovat především raketovým sportům. Vždyť je ženatý za bývalou veleúspěšnou tenistku Lucii Šafářovou . „Hokej skončil, začíná squash a tenis. Potřebuju sehnat na příští 2 měsíce »časově nepravidelný« sparing na obě tyto disciplíny,“ svěřil se »Pleky« na instagramu.

Kdo mu bude dělat inzerovaného parťáka je zatím ve hvězdách, ale taková nabídka se odmítá těžko, a tak se jistě zájemci jen pohrnou. Vždyť kdo by si nechtěl zahrát s takovou sportovní legendou, jakou Plekanec bezesporu je. I když jde o tenis a ne o jeho hlavní disciplínu, kterou byl a je hokej.

Reakce těhotné Lucie na sebe nenechala dlouho čekat. „Můžeš si dát aspoň 2 dny volna někdy?! Trenérka nastupuje v červenci snad,“ vysvětlila, proč její milý potřebuje právě na dva měsíce výpomoc od někoho jiného. Ale ani po sezóně si zřejmě manžela doma tolik neužije. Plekanec bez pohybu prostě nemůže být.

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec
Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec