Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pastrňák promluvil o zesnulém synovi (†6 dní): Slova plná bolesti!

Autor: ptr

Příliš se k tomuto bolestivému tématu nevyjadřuje, ale na posezónním rozhovoru se nepříjemným otázkám nevyhnul. Český hokejista David Pastrňák (25) tak promluvil o velice složitém období po tragickém úmrtí novorozeného syna Vigga (†6 dní).

Vehnalo mu to slzy do očí. Není divu, nic horšího nemůže rodiče potkat. Ztráta milovaného dítěte je vždy nesmírně bolestivá. „Byl to pro mě celkově složitý rok. Snažil jsem se otočit list tak rychle, jak to šlo,“ přiznal český kanonýr, že mu hokej pomohl soustředit se na něco jiného. „Jsme na tom daleko lépe, než před pár měsíci,“ potěšil novináře i fanoušky.

„Bylo to těžké, ale už se cítím lépe. Vše je jen o čase, jen čas, láska,“ přiznal, co mu nejvíc pomáhá zahojit alespoň část obří rány na srdci. „Je to těžké, nepřál bych to nikomu zažít,“ zaslzely mu oči. „Snad jsou před námi lepší okamžiky,“ uzavřel alespoň lehce pozitivně, i když stále s těžkým hlasem.

Spravit náladu po předčasném konci v play-off NHL si může David Pastrňák ve Finsku, kam by měl dle informací iSport.cz přiletět pomoci českému národnímu týmu. Boje na MS jsou v plném proudu a »Pasta« by mohl být cenným trumfem pro klíčové bitvy.

Hokejista David Pastrňák prožil tragédii. Jeho synek šest dní po narození zemřel...
Hokejista David Pastrňák prožil tragédii. Jeho synek šest dní po narození zemřel...