Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Hokejista David Pastrňák: Poprvé promluvil o smrti synka (†6 dní)!

Autor: ptr

Dlouho si dával na čas a není divu. Promluvit k veřejnosti po červnové tragické ztrátě syna Vigga (†6 dní), muselo být pro našeho nejlepšího hokejistu Davida Pastrňáka (25) pořádně těžké. S dojemným prohlášením nakonec přišel na tiskové konferenci  před prvním přípravným zápasem Bostonu.

Pastrňák nejprve požádal skrze klub reportéry, aby mu nekladli žádné otázky týkající se jeho bolestné ztráty. Pak ale před ně sám předstoupil s prohlášením. „Jménem sebe, přítelkyně Rebeccy a našich rodin chceme poděkovat všem mým spoluhráčům, trenérům, celé organizaci Bruins, celé lize a fanouškům za podporu. Je to těžké období, kterým procházíme a ještě budeme. Máme ale vaši podporu, takže lidi – moc děkujeme,“ vzkázal.

Malý Viggo zemřel v červnu šest dní po narození. Tragédii tehdy hokejista oznámil na svém instagramu prostřednictvím černobílé fotky synových nožiček. "Viggo Rohl Pastrnak 17. června 2021 - 23. června 2021. Máme anděla, který nás střeží, a říkáme mu SYN. Budeme tě milovat NAVĚKY," napsal ke snímku.

Po rodinné tragédii odjel »Pasta« s přítelkyní do Evropy. Krátký čas strávili na dovolené ve Španělsku, hokejista se také objevil v kotli Baníku a společně vyrazili do Karlových Varů, kde se setkali i s hlavní hvězdou filmového festivalu Johny Deppem. Přes obrovskou bolest v srdci se tak snaží jít dál, s podporou fanoušků i týmu v zádech...

David Pastrňák během přípravného utkání s Philadelphií
David Pastrňák během přípravného utkání s Philadelphií